lukoil-banenr

Mercedes CLS se pregăteşte să predea estafeta urmaşilor săi iar în loc de petrecerea de adio a ales să se prezinte cu o ediţie specială numită Final Edition. Aceasta va include pachetul stilistic AMG Line pentru exterior dar şi câteva îmbunătăţiri la interior. Despre ce este vorba mai exact, aflaţi în continuare.

FLYONE

După cum vă spuneam, versiunea specială include pachetul exterior AMG Line, cu o grilă argintie de tip diamant, amortizoare faţă şi spate cu setări sport şi jante negre de 19 inch în diametru, sau argintii de 18 inch. În plus, versiunea Final Edition a primit, blocuri optice LED şi sticlă specială care respinge razele puternice ale soarelui.

diselok

Interiorul este tapiţat cu piele broşată, dispune de scaune faţă încălzite şi ajustabile într-o largă varietate de poziţii, volan sport cu fundul plat oferit opţional şi pedalier din aluminiu. Din păcate însă nu avem şi poze ca să ne dăm seama mai bine cum arată.

Pachetul Final Edition este disponibil pentru orice Mercedes CLS, inclusiv şi varianta de caroserie Shooting Brake şi are un preţ de start de 8.200 de euro.

629560l 902097l

 

Comentarii