lukoil-banenr

Mercedes CLS Shooting Brake primeşte un nou look

Pilot Autoexpert

Atelierul de tuning Lorinser, specializat în modificarea automobilelor marca Mercedes-Benz, oferă publicului propria interpretare a actualului CLS Shooting Brake. Specialiştii au creat o listă de modificări consistente, printre care şi un nou kit aerodinamic care include: un nou spoiler forntal, o extensie nouă pentru spoilerul spate şi praguri laterale, montate peste cele originale. Acest kit estetic este disponibil pentru 6176 de euro.

Nu lipsesc nici jantele cu design special şi dimensiuni cuprinse între 19 şi 20 de inch. Lorinser oferă şi o suspensie reglabilă pentru a îmbunătăţi ţinuta de drum.

Modificările de ordin estetic sunt completate de o serie de îmbunătăţiri aduse propulsoarelor: versiunea CLS 350 BlueEfficiency şi motorul său V6 de 3.6 litri sare de la cei 306 cai putere oferiţi în standard la 322 de cai. Cuplul motor urcă şi el de la 370 la 400 de Nm.

Dieselul V6 de 3.0 litri al versiunii CLS 350 CDI BlueEfficiency reuşeşte să ofere 305 cai putere, cu 40 mai mulţi decât în cazul versiunii de serie. Şi cuplul motor este mai mare – 695 de Nm, cu 75 Nm decât cei oferiţi iniţial.

Comentarii