lukoil-banenr

Mercedes-Benz E-Klasse facelift – primele imagini oficiale cu modelul german restilat

Primele imagini ne dezvăluie un look frontal complet nou, cu blocuri optice diferite şi linii mult mai fluide. Modelul a ajuns deja la jumătatea ciclului de viaţă, de aceea încearcă să vină cu nuanţe proaspete, care să readucă clienţii în showroom-urile constructorului din Stuttgart.

Pilot Autoexpert

Programat să debuteze la NAIAS, E-Klasse facelift este dezvăluit deja publicului printr-o serie de imagini publicate pe internet. Aşa cum ne aşteptam, schimbările aduse de facelift sunt substanţiale, germanii mizând pe o nouă linie de design, mult mai agresivă şi cu o uşoară tentă sport.

Principalul detaliu dominant este noul set de blocuri optice frontale, cu lumini LED, desenate după o idee mai cursivă. Spoilerul frontal a fost modificat şi el şi are acum prize de aer mai mari pentru o mai bună admisie de aer. Bosajele au crescut în dimensiuni şi sunt acum mult mai evidente alături de varianta break. Modificări importante şi în partea posterioară, unde avem stopuri noi şi un spoiler uşor retuşat.

Gama de motorizări va fi generoasă, urmând să includă unităţi diesel şi benzină cu care publicul deja s-a obişnuit în cadrul gamei, mai multe detalii nu sunt însă disponibile la moment.

Comentarii