lukoil-banenr

Cel mai rapid sedan de serie din lume, Mercedes-Benz E63 AMG va fi lansat oficial la Detroit în luna ianuarie 2016! Mașina va dispune de 600 CP livrați de un propulsor V8 de 4 litri volum!

Pilot Autoexpert

Germanii de la Mercedes vor prezenta la Detroit versiunea de top al noului E-klass. Noul Mercedes-Benz E63 AMG va dispune de un motor cu opt cilindri în V de 4 litri volum agregat la o cutie de viteze în 9 rapoarte denumită 9G-TRONIC. Chiar dacă este o premieră pentru E-class, noul propulsor se regăsește deja pe fratele mai mic, C63 AMG doar că în cazul nostru, puterea livrată se va ridica la 600 CP. O altă noutate este tracțiunea, doar integrală!

Mercedes Benz E63 AMG 1

La capitolul design nu se cunosc multe detalii dar probabil, mașina va prelua elemente de la vârful de gamă S-class. Se știe însă că platforma pe care va fi construit noul E-class este MRA, lucru care îi va permite să piardă din kilograme chiar dacă dimensiunile vor fi ceva mai mari. Pe măsură vor fi și performanțele, se presupune că sprint-ul 0-100 km/h ar trebui sa coboare sub 3,6 secunde! Viteza maximă va fi limitată electronic la 250 km/h sau 300 km/h opțional.

Mercedes Benz E63 AMG 4

Noul E-class va fi disponibil în 5 tipuri de caroserie, sedan, sedan cu ampatament mărit, break, coupe și cabrio. Noul model va debuta în iarna anului 2016, în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

poze: Worldcarfans.com 

Mercedes Benz E63 AMG 3

Comentarii