lukoil-banenr

Mercedes-Benz G-Class V12, aproape gata de lansare

Fotografii spioni au surprins viitorul Mercedes G-Class G65 AMG, un monstru 4×4 de 612 cp si un cuplu colosal de 1000 Nm. Cel mai de temut SUV din toate timpurile este pregatit pesemne sa-si reia locul din varful piramidei trofice, fiind cel mai puternic si mai rapid SUV de serie din lume.

Pilot Autoexpert

Viitorul G65 AMG va avea un motor V12 de 6 litri, care va produce 612 cp si un cuplu de 1000 Nm. Masina se va distinge fata de fratii mai mici care nu poarta sigla AMG printr-un exterior diferit, care include o alta bara fata si spata, jante uriase cu design clasic AMG, evacuarea speciala laterala, dar si un set de elemente aerodinamice si agresive.

Poate cel mai conservator SUV din lume, clasa G de la Mercedes continua sa socheze. Cu cei 612 cp, masina va avea performantele unui Supercar, atingand o viteza de peste 300 km/h, cu tot cu aspectul sau patratos si aparent ne-aerodinamic. Viteza de la 0 la 100 km/h se va face in sub 4 secunde, iar sfertul de mila in jur de 12 secunde.

Insa luxul, performanta si aspectul care epateaza si eclipseaza orice alta masina din jur nu costa putin. Masina va avea un pret de pornire de 250.000 de Euro, adica un pret pe masura, demn de cele mai performante super-masini de pe piata. Chiar si asa, cu siguranta nu vor lipsii clientii.

Comentarii