lukoil-banenr

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat la controlul de frontieră un autoturism dat în căutare, în bazele de date din Germania, scrie site-ul știri.md.

Pilot Autoexpert

Weekendul trecut, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat în vârstă de 42 ani, cetățean al R. Moldova, care conducea o autoutilitară marca Mercedes-Benz cu platformă pe care transporta un autoturism marca Mercedes-Benz GLA.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul transportat figurează ca fiind furat, semnalare introdusă de către autoritățile din Germania. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a preluat autoturismul împreună cu documentele acestuia, de la un bărbat din municipiul Ploieşti, urmând să-l transporte în Republica Moldova.

Acesta a mai declarat că nu avea cunoştinţă că mașina figura ca fiind furată.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 535.024 lei, a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.

Comentarii