lukoil-banenr

Mercedes-Benz GLA – primele schiţe

Pilot Autoexpert

După premiera conceptului GLA de la Salonul Auto Shanghai 2013, Mercedes-Benz se află acum doar la cţiva paşi de la lansarea unui SUV de talia modelelor Audi Q3 şi BMW X1.

Constructorul german este pregătit să dezvăluie o versiune de producţie a viitorului GLA chiar în toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, iar pentru pentru a atrage atenţia fanilor din timp, Mercedes a publicat pe contul său de Facebook două schiţe ale viitorului GLA, promovat sub sloganul: „Ramâneţi pe recepţie! Vine ceva!”.

În aceste imagini putem vedea că Mercedes va miza pe un design îndrăzneţ, extrem de agresiv, influenţat de cel al actualului A-Klasse. Nu vor lipsi bosajele mai largi, eleronul montat pe hayon, grila frontală cu doar două baghete cromate şi interiorul preluat de la A-Klasse.

Gama de motorizări va fi de asemenea preluată de la compacta premium, incluzând aici toate unităţile diesel şi benzină. Se vehiculează şi prezenţa unităţii turbo de 2.0 litri benzină, capabilă să ofere 360 de cai putere şi să se afle la baza versiunii GLA45 AMG.

Comentarii