lukoil-banenr

Mercedes a promis de ceva vreme că va lansa noi modele care să concureze de la egal cu BMW-urile, în orice segment pe piaţă pe care sunt prezenţi aceştia. Astfel că după ce au prezentat coupe-ul GLE, rivalul lui X6, acum a venit rândul şi pentru X4 să îşi înfrunte destinul. Acesta este noul GLC Coupe, spionat într-o serie de imagini foto şi video. 

Pilot Autoexpert

Ei bine, despre faptul că va exista un GLC Coupe se ştia cu mult timp înainte ca acesta să apară în obiectivele camerelor de luat vederi, însă abia acum putem vedea că zvonurile s-au adeverit. Acum invitaţia este lansată către cei de la Audi, cu toate că există prea puţine şanse ca producătorul de maşini din Ingolstadt să accepte regulile acestui joc. Vedeţi voi, clienţii acestei nişe, sunt oameni pasionaţi mai mult de aspect estetic, design, decât de partea practică a maşinii, ceea ce Audi nu poate neglija.

La fel ca şi GLE-ul Coupe, noul GLC se conformează ultimilor tendinţe din moda auto şi aplică pentru un design sporty, caracteristice unui coupe, cu linia plafonului curbată spre posterior şi capacul portbagajului ridicat. Putem presupune că şi stopurile sunt alunginte în acelaşi stil pe hayon, marcând încă o asemănare cu GLE-ul. Despre acest lucru însă, ne vom convinge cel mai probabil la Salonul Auto de la Geneva care va avea loc la începutul lunii martie al acestui an!

Comentarii