lukoil-banenr

Nu credeam că se va întâmpla asta vreodată şi totuşi, cei de la Mercedes au făcut-o. Acum, orice împătimit de V-Class, îşi poate comanda noul model în versiunea AMG Line, şi va fi unul veritabil, fără abţibilduri şi inscripţii „Made in China” sau procurate de undeva de la piaţă 🙂

Pilot Autoexpert

Despre acest lucru anunţă chiar producătorul german de automobile, informându-ne şi despre faptul că primile exemplare vor putea fi văzute în toamna acestui an, la Salonul Auto de la Frankfurt. Packetul AMG Line are menirea de a scoate în evidenţă monovolumul premium într-un fel aparte, accentuând dorinţa proprietarului de a fi mai aproape de divizia de performanţă AMG.

La nivel estetic, AMG-ul vine să completeze vehiculul cu noi bare de protecţie faţă/spate, un lip spoiler, praguri laterale reliefate, şi un set de jante la R19 inch, cu şapte schiţe dublate şi finisate cu accente de negru. Din ce vedem, designerii s-au axat mai mult pe interior unde se fac prezente inserţiile argintii-cromate, pedalierul sport din aluminiu polişat, inserţii care imită fibra de carbon dar şi plafonul negru, caracteristic automobilelor cu tentă sport.

Opţional, clienţii pot comanda plafonul panoramic, consola centrală cu frigiderul încorporat, şi lumini ambientale LED. Tot aici se adaugă suportul pentru iPad-uri, destinate pasagerilor spate, suporturi de pahare thermo, dar şi sistemul de climatizare pentru bancheta spate.

În materie de performanţă, AMG Line introduce frânele upgradate cu etrieri inscripţionaţi dar şi o suspensie sport care pe lângă faptul că este mai rigidă aceasta coboară şi garda la sol a maşinii cu până la 15 mm.

Mercedes-Benz-V-Class-AMG-Line-2

Mercedes-Benz-V-Class-AMG-Line-3

Mercedes-Benz-V-Class-AMG-Line-4

Mercedes-Benz-V-Class-AMG-Line-5

Mercedes-Benz-V-Class-AMG-Line-6

Mercedes-Benz-V-Class-AMG-Line-7

Mercedes-Benz-V-Class-AMG-Line-8

Mercedes-Benz-V-Class-AMG-Line-9

Mercedes-Benz-V-Class-AMG-Line-10

Mercedes-Benz-V-Class-AMG-Line-11

sursa: carscoops.com

Comentarii