lukoil-banenr

Mercedes-Benz SL by Lorinser

Kitul aerodinamic propus de tunerul din Waiblingen aduce cu sine un plus considerabil de agresivitate, ca argument reuşit fiind spoilerul faţă înzestrat cu numeroase prize uriaşe de aer. De asemenea, respectiva creaţiă a rămas şi fără de logo-ul Mercedes-Benz, noul SL de la Lorinser mai remarcându-se şi prin pragurile laterale restilizate sau extensiile pentru aripi.

Pilot Autoexpert

La partea din spate a automobilului din Stuttgart principala atracţie este reprezentată de noul difuzor de aer, căruia i se alătură un eleron subtil pentru portbagaj, plus sistem de evacuare cu patru tips-uri cu design unic.

Specialiştii Lorinser mai oferă şi alte modificări de ordin vizual, precum jante de diferite mărimi, culori şi stiluri sau multiple accesorii interioare, printre care şi inserţii de piele ori accente de alcantara, praguri iluminate şi multe altele.

Ce ţine de partea tehnică, posesorii ultimei generaţii a roadsterului Mercedes-Benz SL pot apela la compania din Waiblingen atât pentru o suspensie mai joasă cu câteva zeci de milimetri, cât şi pentru o mutare a limitei de viteză de la 250 la 280 kilometri pe oră.

Comentarii