lukoil-banenr

Mercedes-Benz SL este noua victimă Black Bison Edition

Tunerul japonez Wald International s-a ocupat de un Mercedes-Benz SL R230 alb pe care poţi să-l aşezi în sertarul cu modele Black Bison Edition. Acolo vei găsi multe alte maşini aduse ca jertfă în numele bizonului, printre care se află şi noul Mercedes-Benz CLS, noul BMW Seria 5, Maserati Quattroporte sau Rolls-Royce Phantom.

Pilot Autoexpert

Mercedes-Benz SL R230, noua victimă a celor de la Wald International a primit un pachet cu diverse accesorii pentru ciudaţii care nu sunt mulţumiţi de felul în care arată maşina standard. Dacă vei privi mutra maşinii, poate vei observa că s-a schimbat, deoarece tunerii japonezi au adăugat o bară de protecţie nouă.

Urmează profilul, care a suferit schimbări pentru că au fost montate nişte praguri noi şi jantele cromate Renovatio R12 care au 20 de inci. Pe capota portbagajului a apărut un eleron, iar sub acesta au fost lipite două plăcuţe sclipicioase cu denimirea modelului, pentru ca toată lumea să ştie că ăsta nu e un Mercedes oarecare.

Din spoilerul nou ies cu neruşinare cele patru ţevi de eşapment şi un difuzor care îşi propune să te trimită cu gândul la DTM. Totuşi, ai nevoie de toate astea? Dacă eşti din echipa celor de la Wald International, răspunsul este afirmativ, pentru că modelul va fi expus luna viitoare la Salonul SEMA – paradisul maşinilor tunate şi cu valenţe sportive – din Las Vegas.

Sursa: TOPGEAR

Comentarii