lukoil-banenr

Mercedes-Benz SL R230 – modificat de PP Exclusive

Chiar dacă a apărut deja noua generaţie de Mercedes-Benz SL, asta nu înseamnă că modelul anterior nu poate să capteze atenţia în continuare, mai ales când vine vorba de lumea tuningului. De exemplu, cu mai mult timp în urmă ai văzut aici un SL care a trecut prin atelierul celor de la Wald International şi a devenit un ″Black Bison″… alb.

Pilot Autoexpert

Acum este vorba tot despre un SL R230 alb, dar care a trecut printr-o serie de modificări de la PP Exclusive. Din punctul de vedere al performanţelor, totul a rămas neschimbat, pentru că tunerii s-au concentrat mai mult pe schimbarea aspectului exterior şi interior.

În primul rând, pe mutra maşinii a apărut o bară de protecţie redesenată, în lateral au fost adăugate praguri noi, iar în partea din spate îşi fac simţită prezenţa cele patru ţevi de eşapament ovale realizate din oţel, care se află în preajma unui difuzor. Cei de la PP Exclusive au adăugat un set nou de jante cu dimensiuni de 23 de inci, care au fost încălţate cu pneuri capabile să reziste unor solicitări mai sportive.

Suspensiile au fost modificate serios, pentru că echipa de la PP Exclusive şi-a propus, probabil, să îl lipească de asfalt pe SL. Desigur, noile suspensii pot fi controlate electronic, pentru a se reduce sau a se înălţa garda la sol, în funcţie de preferinţe sau de nevoi.

În al doilea rând, interiorul are de asemenea un aspect nou. Scaunele au fost îmbrăcate în piele Nappa albă, în timp ce cusăturile sunt negre. Pe planşa de bord au apărut elemente albe, iar interiorul acoperişului a fost acoperit cu piele Alcantara neagră. Într-un decor dominat de combinaţia alb-negru nu se putea trece cu vederea peste volan. De fapt, PP Exclusive a înlocuit volanul standard cu unul mai mic, acoperit cu piele Alcantara.

Comentarii