lukoil-banenr

Mercedes-Benz SL55 AMG tunat de studio-ul Fostla

Mercedes SL55 AMG de generaţia precedentă rămâne în continuare unul dintre cele mai elegante şi mai performante roadstere ale industriei auto. Însă mai sunt cei călor le pare că nu este destul, specialiştii companiei Fostla făcând parte din această gaşcă au decis să prezinte un set de modificări, astfel, la exterior tunerii au adăugat o folie de culoare galben mat, pe care mai apoi au combinat-o cu un kit aerodinamic de la Prior Design, ce copiază liniile versiunii cu facelift şi se compune din spoilere faţă / spate, praguri laterale şi extensii pentru aripi, şi au instalat un set de jante pe 20 de inch, servite într-o combinaţie negru / galben, plus buza cromată. Interiorul l-au îmbrăcat în piele roşie.

Pilot Autoexpert

Specialiştii germani au realizat şi câteva modificări tehnice precum creşterea puterii maxime a propulsorului V8 până la un total de 548 cai putere, instalarea noii suspensii sport, ce coboară garda la sol cu câteva zeci de milimetri, lista cu bunătăţi încheindu-se cu sistemul de evacuare echipat cu patru tobe de eşapament.

Atelierul de tuning Fostla nu uită să uimească definitiv publicul şi afişează preţul pentru îmbunătăţirile efectuate egal cu aproximativ 30.000 de euro.

Comentarii