lukoil-banenr

Ofensiva Mercedes-Benz asupra rivalilor săi continuă! De această dată vedem un nou prototip care să lovească în segmentul lui BMW X4, unde de altfel ar putea concura şi cu Porsche Macan. Aşadar, iată câteva imagini cu primul Mercedes-Benz GLC Coupe!

Pilot Autoexpert

Producătorul de automobile din Stuttgart a cam întârziat cu lansarea de noi modele într-un segment în care BMW conduce detaşat de ani buni de zile, însă, după cum puteţi vedea, lucrurile au început să se schimbe deja. După prezentarea celui mai nou MB GLE Coupe, rivalul lui X6, a venit timpul ca şi BMW X4 să îşi înfrunte destinul. Pentru cel din urmă, aleargă acum în teste prototipul unui GLC Coupe!

2015-563346-mercedes-benz-concept-glc-coupe-at-auto-shanghai-2015

La fel ca şi în cazul fratelui mai mare GLE Coupe, juniorul GLC a păstrat reţeta după care a fost proiectat. În proporţie de cel puţin 50%, şi aici ne referim la partea frontală a maşinii, coupe-ul va semăna cu un GLC obişnuit, iar posteriorul va fi cel care face diferenţa. Aşa cum dictează trendul, plafonul va fi puternic curbat spre spate, ceea ce implicit va afecta spaţiul destinat pasagerilor dar şi volumul portbagajului.

Cei care nu sunt deranjaţi de acest aspect, aflaţi că premiera noului model ar putea avea abia în luna iunie a lui 2016, urmând ca în toamna aceluiaşi an să ajungă deja pe piaţă!

Comentarii