lukoil-banenr

Mercedes-Benz este decis să înlăture în totalitate orice urmă de concurenţă în segmentul hot-hatch-urilor, unde, până nu demult a dominat modelul A45 AMG. Iată că, odată detronat de Audi RS3 cu ai săi 367 cai putere, AMG a anunţat să se răzbune cu noul facelift care vine cu 400 de cai putere!

Pilot Autoexpert

Prima poză oficială cu noul model a apărut publicată într-o revistă de specialitate, iar de acolo, a ajuns rapid pe paginile de internet. Mercedes-Benz a anunţat că va prezenta noul A-Class facelift în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt iar pe lângă schimbările de look, compacta va primi şi un adaos simţitor de cai putere.

Versiunea „standard” a lui A45 AMG se va impune cu acelaşi motor de 2.0 litri volum turbo-aspirat, dar care va oferi acum cel puţin 381 de cai putere, adică cu până la 14 CP mai mult faţă de rivalul său Audi RS3. Şi pentru a se convinge că producătorul de automobile din Ingolstadt rămâne fără replică, AMG-ul pune la cale lansarea versiunii S, despre care se spune că este capabilă să dezvolte 400 de cai putere!

Aşadar, se anunţă zile fierbinţi în toamna acestui an, iar Mercedes-Benz A45 AMG va fi cel care dă tonul. Nouă nu ne rămâne decât să aşteptăm debutul oficial al noului model pentru a ne asigura dacă zvonurile se vor adeveri sau nu.

Comentarii