lukoil-banenr

Mercedes Citan își face loc pe piața dubițelor

“Titanul orașului”. Cam asta ar vrea să însemne numele Mercedes-ului dezvăluit astăzi, dat fiind faptul că “Citan” provine de la “City” și “Titan”. Producătorii se laudă că dubița asta va fi cea mai mică din gama sa, putând fi considerată „copilul” lui Vario și „fratele mai mic” al lui Sprinter și Vito.

Pilot Autoexpert

Disponibilă într-o gamă variată de dimensiuni, Citan nu va fi deloc pretențioasă la pasageri, putând transporta atât marfă cât și oameni, în funcție de varianta pentru care optezi. Bine, asta nu înseamnă că atunci când te vei sui la volanul ei vei avea impresia că te-ai suit într-un autobuz vechi. Prioritar pentru nemții de la Mercedes, confortul nu va face rabat nici la modelul acesta, astfel încât producătorii promit că și în noul Citan mușchii tăi vor fi la fel de relaxați ca și în celelalte modele.

Dacă vrei să afli detalii legate de motorizări, putere, consum, viteză, te rugăm să ai „puțintică răbdare”. Informațiile de genul acesta urmează să fie publicate ceva mai târziu, atunci când probabil vom vedea și primele fotografii oficiale. Totuși, putem să-ți spunem că pe lângă motorizările pe benzină și motorină, nemții iau în calcul și fabricarea unei variante electrice. De asemenea, pentru ecologistul din tine, va fi disponibil și pachetul BlueEFFICIENCY.

Citan va fi disponibil din toamnă, lansarea oficială urmând să aibă loc în septembrie la Salonul Auto de la Hanover. Până atunci, ai suficient timp să te decizi asupra cărui model din familia de dubițe a celor de la Mercedes ai opta. Asta după ce afli și prețul, firește.

Comentarii