lukoil-banenr

Mercedes CLS Shooting Brake tunat de Brabus

Brabus, tunerul de casă Mercedes-Benz, oferă primul pachet de tuning pentru noul CLS Shooting Brake. Modelul german primeşte câteva accesorii estetice, dar şi mai mulţi cai putere sub capotă.

Pilot Autoexpert

Kitul estetic include un spoiler frontal nou, noi lumini LED, praguri laterale şi extensii pentru aripile faţă. Versiunile echipate cu un pachet estetic AMG primesc în plus o extensie pentru spoilerul faţă. În cazul lui CLS63 AMG Shooting Brake, Brabus oferă un spoiler special şi elemente noi la nivelul aripilor faţă.

CLS Shooting Brake poate fi echipat de Brabus şi cu şase seturi noi de jante, cu design special şi dimensiuni ce variază între 17 şi 20 de inch.

Sub caroseria atent desenată de designerii Mercedes, casa de tuning a instalat şi un set de suspensii Bilstein, calibrate special pentru a putea fi folosite cu jante de talon mic. Aceeaşi suspensie poate reduce garda la sol cu până la 35 de mm.

Denumit Eco PowerXtra D4, noul kit destinat versiunii CLS250 CDI BlueEfficiency creşte puterea maximă cu 31 de cai putere şi urcă momentul motor la 560 de Nm.

Pentru versiunea CLS350 CDI BlueEfficiency, pachetul ECO PowerXtra D6S creşte puterea maximă până la 313 cai. CLS500 BlueEfficiency are şi el parte de un kit de performanţă, care urcă puterea totală la 500 de cai şi 720 de Nm. În caz că se optează pentru pachetul Vmax, versiunea poate atinge 300 de km/h. Brabus a pregătit însă şi un kit pentru versiunea CLS63 AMG, ce urcă puterea totală la 619 cai şi cuplul motor la 737 Nm, caracteristici care fac posibile accelerarea de la 0 la 100 de km/h în 4.2 secunde şi posibilitatea atingerii vitezei maxime de 320 km/h.

Comentarii