lukoil-banenr

Modelul, numit de presă cu MLC, va fi anticipat săptămâna viitoare de un concept, expus la Salonul de la Beijing. Prototipul se numeşte Concept Coupe şi, cum după cum vedem în prima imagine publicată, se lasă inspirat de noua filosofie de design a modelelor Mercedes. Un indiciu îl reprezintă blocurile optice faţă şi grila care aduc foarte mult cu cele ale lui GLA, SUV-ul compact al germanilor.

Pilot Autoexpert

Modelul viitor va avea nevoie de alura unui coupe pentru a lupta de la egal la egal cu BMW X6, sugerată deja de noul concept cu o linie a plafonului mult plonjată spre posterior. Partea inferioară a caroseriei este protejată de praguri şi de scuturi, sugerând înclinaţia către off-road.

Versiunea de serie a noului Concept Coupe este aşteptată în 2015, atunci când SUV-ul coupe va fi produs de Mercedes la uzina sa din Tuscaloosa, Alabama, Statele Unite (acolo unde ia naştere şi actualul ML).

Mai multe detalii şi imagini vor fi disponibile cu ocazia Salonului Auto de la Beijing în cea de-a treia parte a lunii aprilie.

Comentarii