lukoil-banenr

Noua generaţie a coupe-ului de performanţă C63 AMG se bucură acum de un plus de eleganţă graţie opţiunii Night Package. Aceasta este adresată clienţilor ce îşi doresc un plus de individualitate, dar care preferă să rămână în continuare loiali filosofiei Mercedes. 

Pilot Autoexpert

Ca şi în cazul celorlalte modele din gama constructorului german de automobile, beneficiare ale pachetului Night Package, îmbunătăţirile sunt limitate la nivelul pur estetic. Aici vorbim despre grila radiatorului, capacele oglinzilor exterioare, pragurile laterale, dar şi conturul spoilerului frontal, toate finisate cu negru lucios. Lista o completează difuzorul spate care adăposteşte cele patru finale ale sistemului de evacuare.

wcf-mercedes-amg-c63-coupe-night-package-mercedes-amg-c63-coupe-night-package (1)

Pe latura tehnică, lucrurile au rămas neschimbate, prin urmare unitatea de 4.0 litri V8 livrează în continuare 476 cai putere, capabili să catapulteze maşina de la zero la prima sută la oră în numai patru secunde. Versiunea C63 S Coupe vine cu un adaos de 34 cai putere, astfel că şi sprintul se reduce sub pragul celor 4 secunde, mai exact, se înscrie în 3.9 s.

wcf-mercedes-amg-c63-coupe-night-package-mercedes-amg-c63-coupe-night-package

Comentarii