lukoil-banenr

Mercedes-Benz se pregăteşte de cu zori pentru unul dintre cele mai importante saloane auto internaţionale şi anume show-ul de la Los Angeles. Aici germanii vor prezenta o versiune updatată a modelului SL, iar primul teaser cu acesta a fost deja publicat pe paginile de internet. 

Pilot Autoexpert

Din ce puteţi vedea şi voi, cea de-a şasea generaţie a decapotabilei va adopta un design familiarizat cu noua gamă de modele Mercedes-Benz iar primile detalii care se evidenţiază sunt grila faţă de tip diamant dar şi blocurile optice cu lumini de zi LED. Capota motorului a cedat muchiile ascuţite în favoarea unei forme mai plane, mult mai domolă şi mai elegantă, iar bara faţă găzduieşte tocmai patru guri de ventilare.

Deşi nu avem imagini care să ne dezvăluie şi posteriorul noului model, ştim deja că ne putem aştepta la modificări esenţiale şi aici, cu noi stopuri, bara de protecţie redesenată dar şi o formă diferită pentru finalele sistemului de eşapament. Nici interiorul nu va fi neglijat, urmând să beneficieze de o reîmprospătare nu doar de ordin cosmetic ci şi tehnologic, iar sub capotă numărul cailor putere ar trebui să crească la rândul lui.

Între timp, vă puteţi lua rămas bun de la modelul de generaţie actuală ce poartă codul de caroserie R231.

20392-mercedes-benz-sl-class-sl500-r231-in-the-empty-parking-lot-car-desktop-wallpaper-1920x1200

Comentarii