lukoil-banenr

Mercedes lucreaza la un nou coupe cu patru usi, botezat CLC

Un singur coupe cu patru usi in gama pare sa nu mai fie indeajuns pentru germanii de la Mercedes. Tocmai de aceea, compania din Stuttgart pregateste un al doilea astfel de automobil, ce ar putea concura cu modelul Audi A5 Sportback.

Pilot Autoexpert

Se pare ca germanii de la Mercedes sunt extrem de ocupati in ultima perioada cu explorarea a noi segmente de nisa. Dupa dezvaluirea primului coupe cu patru usi din lume, constructorul din Stuttgart lucreaza acum la o versiune break a deja-celebrului CLS si, mai nou, pregateste in mare taina un al doilea coupe cu patru usi, ce ar putea purta denumirea CLC.

Informatiile oficiale sunt limitate la acest moment, insa se zvoneste ca viitorul automobil al germanilor de la Mercedes va fi construit pe aceeasi platforma cu urmatoarea generatie a modelului A-Class. Drept urmare, asta inseamna ca noul CLC, ce ar putea concura cu modelul Audi A5 Sportback, va fi disponibil cu tractiune fata, un sistem de tractiune integrala urmand a fi oferit cel mai probabil optional.

De asemenea, din lista cu bunatati tehnice nu vor lipsi nici motoarele turbo sau transmisia cu dublu ambreiaj (versiunea standard va dispune cel mai probabil de o cutie manuala cu sase viteze). In ceea ce priveste debutul, acesta nu va avea loc mai devreme de anul 2013.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSmart for-us Concept
Articolul următorNissan Pathfinder Concept