lukoil-banenr

Vrei să fii unul din cei 99 de oameni de pe planetă care are un asemenea monstru în garaj? Atunci fii pregătit să renunți la o sumă frumușică de bani pentru un exemplar care tocmai a fost expus la vânzare pe mobile.de!

Pilot Autoexpert

La un an de la lansarea oficială (anul trecut la GIMS 2017 a fost prezentat), Mercedes-Maybach G650 Landaulet este în continuare un vehicul extrem de scump. Mai bine zis, este chiar mai scump decât se anunța în debut! Limuzina capabilă să te ducă în confort maxim pe orice (sau practic orice) teren accidentat are la bază SUV-ul celor de la Mercedes cunosct în popor ca Gelandewagen.

Doar că de la acest model de serie au rămas prea puține elemente, pentru că de la jumătate este modificat complet și ireversibil! Portiere alungite, ampatamentul mărit, fotolii individuale de pe S-Class, acoperiș decapotabil, suspensie de pe g500 4×4 (la patrat) și jantele absolut imense sunt doar ceea ce se poate vedea cu ochiul liber.

La interior domină luxul absolut, unde specialiștii Maybach au inclus tot ce aveau mai bun, fiind siguri astfel că nu îți va lipsi nimic. Toate acestea costă însă și mai mult te va costa faptul că sunt construite numai 99 de exemplare în toată lumea. Unul apropo, îl găsești în România, București, la Țiriac Collection!

Comentarii