lukoil-banenr

Mercedes S65 AMG cu sase usi

Criza economica? Probabil pentru unii! Pentru cei care inca mai au bani (iar aici ne referim la milioane de euro, bineinteles), compania britanica Vantagefield International se ofera sa realizeze unele dintre cele mai ciudate conversii pe care le-ai vazut vreodata: modele Range Rover cu sase roti, SUV-uri Toyota Land Cruiser cu opt usi si chiar exemplare Land Rover Defender complet decapotabile.

Pilot Autoexpert

Desigur, tot la capitolul ‘conversii ciudate’ putem incadra cu mare usurinta si acest Mercedes S65 AMG Long, pe care specialistii londonezi il ofera in doua versiuni diferite: intr-un auriu… remarcabil si intr-un verde si mai… remarcabil. De asemenea, pe langa culorile frapante, cele doua creatii ale britanicilor de la Vantagefield International ies in evidenta si printr-un accesoriu interior unic, nemaiintalnit in acest segment: un suport de servetele montat in panoul de bord, ce pare sa fi inlocuit airbag-ul pasagerului fata.

Exista insa si o parte buna: Datorita celor sase locuri de care se bucura, acest Mercedes S65 AMG (extrem de) Long poate fi transformat cu mare usurinta intr-o sala de conferinte complet mobila.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTuning Porsche
Articolul următorAutomotive Calendar 2012