lukoil-banenr

Mercedes SL by Graf Weckerle – Când se întîlnesc yachturile şi automobilele

Au urmat şi alte proiecte de tuning cu inspiraţii dintre cele mai nonconformiste, precum castelele regale ale secolului 18 sau conţii aflaţi la putere în vremurile demult apuse, germanii de la Graf Weckerle câştigandu-şi faima şi renumele la care au visat dintotdeauna. Capodoperele companiei din Karlsruhe nu au întârziat să apară însă nici după acest moment cheie.

Pilot Autoexpert

Botezată Maritime, cea mai nouă creaţie a specialiştilor germani de la Graf Weckerle are la bază ultima generaţie a modelului Mercedes SL şi se inspiră de la yachturile de lux. Într-o altă ordine de idei, roadsterul constructorului din Stuttgart s-a ales cu numeroase îmbunătăţiri estetice, principala atracţie fiind reprezentată de interiorul îmbrăcat în piele albastră şi accesorizat cu inserţii contrastante de alb.

La fel de impunător se prezintă şi exteriorul, ultima operă de artă ce poartă semnătura companiei din Karlsruhe urmând să capteze atenţia celor din jur, în special datorită jantelor pe 20 de inch, finisate în două culori – alb, plus crom, şi a suspensiei mai joase cu câteva zeci de milimetri. De asemenea, viitorii clienţi vor avea la dispoziţie şi un upgrade de putere, obţinut la optimizarea unităţii de control şi instalării unui nou sistem de evacuare.

Comentarii