lukoil-banenr

Mercedes SLR cu un plus de dramatism

Atunci cand vine vorba de automobile cu aspect dramatic, vechiul Mercedes SLR McLaren se inscrie cu succes in cadrul acestei categorii. Cu un design similar unei sageti, cu o parte frontala extrem de lunga si un spate proiectat parca intr-o antiteza totala, supercarul anglo-german ar putea inlocui oricand, cu foarte mare usurinta, celebrul Batmobile. Dar japonezii de la Premier4509 vor ceva mai mult de la aceasta mare legenda a lumii auto.

Pilot Autoexpert

Subsidiara a grupului VeilSide, compania Premier4509 ataca lumea SLR-urilor modificate cu unul dintre cele mai vulgare pachete de tuning disponibile la nivel planetar. De fapt, dupa o cercetare in amanunt, reiese ca noul Mercedes SLR McLaren by Premier4509 este cel mai agresiv SLR care a calcat vreodata pe planeta Pamanat.

Iar motivele sunt evidente: In partea frontala, prizele de aer au fost redesenate intr-un mod atat de vulgar incat ne reamintesc cu mare usurinta de gura imensa a unui rechin-pradator. In plus, pe langa racirea mai mult decat optima pe care o asigura acum motorului V8, noul spoiler fata ii confera supercarului anglo-german si o doza extra de forta de apasare. Drept urmare, in ciuda faptului ca arata precum o racheta extraterestra, noul Mercedes SLR McLaren by Premier4509 nu va parasi prea curand astfaltul pe care-l cucereste extrem de rapid.

Tot in partea din fata facem cunostinta si cu o noua capota a motorului, in timp ce profilul lateral si ale sale modificari – praguri laterale, respectiv extensii pentru aripi, ne fac sa ne intrebam daca nu cumva avem de-a face cu un Decepticon sau ceva de genul. Nu exista insa nici un motiv de ingrijorare. Odata ce sunetul infiorator redat de evacuarea montata central isi face aparitia la orizont, iar modificarile partii din spate (spoiler spate, difuzor de aer, eleron pentru portbagaj) se fac nevazute in fumul scos de rotile imense, realizam ca wide-body kit-ul semnat Premier4509 a fost creat pentru performanta maxima.

Comentarii