lukoil-banenr

Mici modificări pentru Nissan GT-R 2013

Nissan continuă să îmbunătăţească performanţele actualului GT-R. Japonezii îşi doresc o perfecţionare continuă a supercarului, motiv pentru care anunţă un nou set de modificări pentru versiunea 2013 a godzilei.

Pilot Autoexpert

Pachetul pregătit de inginerii japonezi încearcă să ofere un răspuns mai bun din partea motorului V6 de 3.9 litri şi o ţinută de drum îmbunătăţită. Toate elementele noi au fost dezvoltate folosind noţiuni şi tehnologii testate pe parcursul Cursei de 24 de ore de la Nurburgring.

Inginerii au înlocuit injectoarele clasice cu unele noi, de calibru mai mare, capabile să garanteze un răspuns mai bun la un regim de turaţii ridicat. Tot în acest scop a fost modificată şi o valvă a turbocompresorului. Puterea totală rămâne însă aceeaşi, estimată la 550 de cai.

După ce au analizat comportamentul maşinii în viraje, inginerii Nissan au decis să coboare centrul de greutate. S-au folosit, printre altele, de noi amortizoare şi bare anti-ruliu. Suspensia faţă a fost şi ea uşor revizuită, iar capacitatea de gestionare a cuplului motor a crescut pentru a permite un comportament îmbunătăţit pe circuit.

Se aşteaptă ca preţul supercarului actualizat să crească uşor, suma exactă nu este îsnă cunoscută.

Comentarii