lukoil-banenr

Mika Hakkinen va concura pentru Mercedes-Benz

După o absență de patru ani de pe scena internațională a sporturilor motorizate, Mika Hakkinen va pilota pentru Mercedes-Benz un SLS AMG GT3 în ultima etapă a competiției de anduranță International Le Mans Cup, care se va ține pe 13 noiembrie pe circuitul Zhuhai din China.

Pilot Autoexpert

Norbert Haug, vicepreședintele Mercedes-Benz Motorsport și omul care a lucrat timp de 15 ani împreună cu Hakkinen a declarat că „Mika este unul dintre cei mai respectați piloți din lume. După cele două titluri mondiale câștigate în Formula 1 pentru McLaren Mercedes-Benz F1 Team, acesta s-a bucurat de o carieră de succes și în DTM. Mika este un membru proeminent al familiei Mercedes-Benz și se bucură de o popularitate mare, mai ales în China. Tocmai din acest motiv a acceptat să joace un rol activ în debutul competițional al modelului SLS AMG GT3 de la Zhuhai.”

Finlandezul a completat declarația lui Norbert cu replica – „În ciuda faptului că am vizitat de multe ori această țară, niciodată nu am avut ocazia de a concura în China. Va fi o cursă grea, dar SLS AMG GT3 o va transforma totodată într-una foarte distractivă.”

Sursa: TOPGEAR

Comentarii