lukoil-banenr

Mika Hakkinen va vizita România pentru a promova şofatul responsabil

Mika Hakkinen s-a remarcat în istoria Formulei 1 prin câştigarea a două titluri mondiale cu McLaren în 1998 şi 1999. Finlandezul va fi prezent în capitala României în ziua de 5 iunie în calitate de ambasador al producătorului de whisky Johnnie Walker şi va promova campania Join the Pact, prin care şoferii sunt încurajaţi să nu se urce la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pilot Autoexpert

Programul evenimentului se va axa cel mai mult pe planul ca Hakkinen să urce la volanul unui Caparo T1 de 450 de cai putere şi să facă o demonstraţie pe Bulevardul Kiseleff din centrul Bucureştiului.

„În calitate de pilot de Formula 1 ştiu cât este de important să deţii controlul, în special atunci când te afli la volan. Dacă decizi să conduci după ce consumi alcool, nu vei mai avea control. Iar atunci când vrei să consumi alcool, cel mai bine ar fi să-l aveți pe cineva alături care e şofer și şi-a asumat angajamentul de a vă conduce în siguranţă acasă.” a declarat finlandezul, adăugând că prin respectiva companie a reușit să prezinte mesajul – privind consumul adecvat al alcoolului – unui număr foarte mare de oameni din toată lumea.

Mika Hakkinen este ambasadorul producătorului de whisky Johnnie Walker din noiembrie 2006 şi a reușit să promoveze până în prezent campania Join the Pact în 30 de ţări de pe patru continente.

Comentarii