lukoil-banenr

Dacă în Moldova se fură din banii alocaţi pentru reparaţia drumurilor, iar cei care administrează aceste fonduri se fac milionari peste noapte, atunci în ţara vecină se pare că poate fi exact invers. Vorbim despre România, unde milionarul Ion Ţiriac a declarat într-un interviu televizat că este dispus să scape Bucureştiul de gropi în numai 30 de zile!

Pilot Autoexpert

Omul de afaceri român, a cărui avere este estimată la 1.2 – 1.3 miliarde de euro, a declarat că nu are nevoie de sprijinul statului şi că poate repara de unul singur gropile din capitala României, Bucureşti. Tot ce solicită dnul Ţiriac de la autorităţi este doar autorizaţia de lucru pentru companiile pe care acesta le va angaja din propriile fonduri, scrie automarket.ro.

”Facem o campanie, eu o plătesc, luăm un tractor, o batoză și sunt gata să fac pariu că în trei săptămâni am astupat toate gropile din România. Eu astup 30.000 de gropi în București într-o lună de zile!”, a declarat omul de afaceri Ion Țiriac în cadrul interviului acordat postului B1 TV.

Milionarul român a propus să repare gropile din București din averea proprie pentru a asigura siguranța concetățenilor săi, fiind profund remarcat de tragedia polițistului Bogdan Gigina, care a decedat după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă din asfalt!

sursa: automarket.ro

Comentarii