lukoil-banenr

MINI Countryman Coupé?

Uită-te puțin la mașinuța asta. Când a apărut conceptul, se numea Paceman. Un fel de Omul care ține ritmul, în traducere liberă. Nu era un nume rău, totuși. Cel puțin, nu mai rău decât Countryman Coupé. Nu că ar suna în vreun fel ne-muzical, dar… mai știe cineva ce înseamnă „coupé”?

Pilot Autoexpert

Pentru că asta va fi denumirea lui atunci când va intra în producția de serie. Lansarea CUV/hatchback/crossover-ului (ai dreptul să alegi oricare dintre ele, nu vei greși) va avea loc la Salonul de la Paris de anul acesta, iar la vânzare va fi disponibil începând din 2013.

Dar având în vedere că trăim într-o lume a coupé-urilor în patru uși, va trebui să ne obișnuim cu nume de genul MINI Cooper S Countryman Coupé, adică va fi un fel de Adolph Blaine Charles David Earl Frederick Jack Gerald Hubert Irvin John Kenneth Lloyd Martin Nero Oliver Paul Quincy Randolph Sherman Thomas Uncas Victor William Xerxes Yancy Zeus Wolfeschlegelsteinhausenbergerdorft Senior în varianta auto.

Acum așteptăm cuminți ca rivalul Juke să vină cu o variantă, uhm, coupé. Până atunci, aruncă o privire peste pozele de mai jos și spune-ne cât de mult ai vrea unul din ăsta.

Comentarii