lukoil-banenr

Mini John Cooper Works GP – cel mai rapid Mini din istorie

Mini a lansat primele imagini cu cel mai rapid model din istorie al constructorului britanic, Mini John Cooper Works GP. Vezi în continuare primele detalii oferite de producătorul din Regatul Unit.

Pilot Autoexpert

Producătorul britanic Mini este renumit pentru gama sa de modele sportive destinate în special tinerilor.Constructorul din Regatul Unit a lansat primele imagini cu cel mai rapid model construit vreodata, Mini John Cooper Works GP. Acesta este echipat cu o suspenise rglabilă, iar şasiul revizuit este acum mai rigid, oferind un feedback mai bun la viteze mari.

Cu un timp de opt minute şi 23 de secunde pe circuitul Nurburgring (Nrdschleife) Mini JCW GP devine cel mai rapid model al constructorului britanic, devansând Cooper S JCW cu 19 secunde. Pe lângă modificările de ordin tehnic, modelul JCW GP prezintă muneroase modificări la nivelul caroseriei pentru un look mai sportiv, dar şi cu un rol funcţional foarte important. Kit-ul aerodinamic conţine spoilere faţă şi spate redesenate, praguri noi, un difuzor de aer ce oferă o mai bună stabilitate la viteze mari şi un eleron de dimmensiuni reduse pentru haion.

Mini John Cooper Works GP se va fabrica în 2000 de exemplare şi va fi disponibil cu o singură temă coloristică (prezentată în fotografii). Lansarea oficială a modelului va avea loc în acest weekend în cadrul festivalului Mini United. Imediat după prezentarea oficială vom reveni cu mai multe detalii.

Comentarii