lukoil-banenr

Mini pe 18 noiembrie

Pilot Autoexpert

Noul Mini va fi expus simultan la Salonul Auto de la Tokyo şi la Salonul Auto de la Los Angeles, însă premiera sa va avea loc la sediul companiei, în Oxford, pentru a celebra 107 ani de la naşterea fondatorului mărcii – Sir Alexander Arnold Constantine Issigonis, inginerul care a dezvoltat de la zero primul Mini, construit de British Motor Corporation.

Sir Alexander Arnold Constantine Issigonis – inginer eleno-britanic cunoscut pentru talentul său la dezvoltarea de soluţii tehnice revoluţionare, care au fost integrate în modele produse de mai multe mărci britanice, printre care erau: Austin, Morris, MG şi Humber.

Precum se cunoaşte deja, noul hatchback Mini va prelua tuşe de la conceptele Mini Vision şi Rocketman. Per ansamblu, ne putem aştepta la un model care prezintă acelaşi aspect retro, dar cu tuşele clasice completate de detalii futuriste şi agresive, destinaţia cărora este de a-i aduce hatchback-ului britanic un plus de prospeţime şi caracter.

La interior, printre elementele complet noi vor apărea comutatorul Driving Experience Control, alături de cele două ceasuri montate pe colana de direcţie, vizibile prin volan, care înglobează funcţiile de turometru şi vitezometru şi au toate şansele să fie cu afişaj complet digital.

Comentarii