lukoil-banenr

Mini Scooter E Concept la Paris

Pilot Autoexpert

La Salonul Auto Paris , vom avea ocazia să asistăm la o rivalitate între firmele „junior” ale celor două concerne BMW şi Daimler-Benz. Din punct de vedere al disignului Mini Scooter E Concept, reprezintă un amestec de culori, dar şi de stiluri retro şi modern.

Scuterul va fi propulsat de un motor amplasat în spate alimentat de baterii Litiu-ion. Pentru moment, britanicii nu au specificat autonomia şi performanţele scuterului respectiv, dar acesta poate fi încărcat de la priză de 220v prin intermediul ştecherului retractabil amplasat în carena spate a acestuia.
Si pentru că se numeste Mini Scooter E Concept e firesc faptul ca scooterul să aiba multe detalii commune cu modelele Mini. Modelul preia conceptul vitezometrului de dimensiuni mari montat central, dar şi a blocului optic faţă, inspirat puternic din aspectul celorlalte modele Mini. Ba mai mult ca atît, scooter-ul va avea integrat un smartphone, care poate fi folosit atît pe post de cheie, cît şi pe post de afişaj pentru sistemul electric şi GPS.

Pentru început vor fi disponibile trei versiuni, toate diferenţiate coloristic şi prin detalii: primul aminteşte de Mini E, al doilea este finisat într-o culoare care aminteşte de sportivele clasice britanice, British Racing Green, având tapiţerie din piele maro pe scaun, iar al treilea este dedicat maniacilor bricolajului.
dedicat maniacilor bricolajului.

 

Comentarii