lukoil-banenr

Gianluca Gregis este un italian care vrea să urmeze succesul lui Horacio Pagani sau altfel spus, să creeze un super car exrem de rafinat. Şi dacă Pagani Huayra este un hypercar, Miranda Roadster este un sport car neo-retro care întrunește elemente de design retro cu ingrediente tehnice moderne. Altfel spus, o caroserie ușoară, centru de greutate coborât și motoare puternice.

FLYONE

gregis-automobili-miranda-roadster-is-a-convertible-with-lancia-styling-photo-gallery_2

diselok

Roadsterul italian are o lunge de 4,3 m și 2 metri în lăţime. Se pare că mașina a preluat posteriorul lui Wiesmann iar partea frontală a fost inspirată mai mult de la Lancia Aprilia. Roţile de 20 de inch în diametru îî conferă mașinii un aspect extrem de agresiv accentuat de fantele de aeresire din aripile față.

Ei bine, aspectul de monstru pe 4 roți nu este unul nefondat. Sub capotă se regăsesc două tipuri de propulsoare, un V8 sau V12 cu o putere de peste 500 CP! Şi dacă iai în calcul masa mică a sportivei, de numai 1.100 kg, atunci nu e de mirare că sprintul pînă la prima 100 km/h este realizat în 3,5 secunde! Despre viteza maximă nu s-a comunicat nimic dar cel mai probabil aceasta va fi limitată la valoarea de 250 km/h.

gregis-automobili-miranda-roadster-is-a-convertible-with-lancia-styling-photo-gallery_3

Compania Automobili Turismo Sport sau ATS prescurtat, a declarat că noul roadster va alinta clienții cu materiale de cea mai înaltă calitate iar pentru acest lucru, ei vor trebui să achite cel puțin 130000 euro. Vorbim de cea mai modestă versiune echipată cu motorul V8. În cazul modelului cu motor în 12 cilindri, prețul va urca și mai sus.

Miranda Roadster va fi lansată în producția de serie în a doua jumătate al anului 2015 iar comenzile au și început să curgă.

gregis-automobili-miranda-roadster-is-a-convertible-with-lancia-styling-photo-gallery_4

gregis-automobili-miranda-roadster-is-a-convertible-with-lancia-styling-photo-gallery_5

gregis-automobili-miranda-roadster-is-a-convertible-with-lancia-styling-photo-gallery_6

Comentarii