lukoil-banenr

Zvonurile precum că Mitsubishi Lancer Evolution este scos din producţia de serie se pare că nu se adeveresc!. Japonezii au hotărît menţină modelul pe linia de asamblare, ba mai mult, să-l ofere şi într-o serie limitată și cu mai multă putere.

FLYONE

2015-Mitsubishi-Lancer-Evolution-1_resize

diselok

Don Swearingen, vice-preşedinte executiv al Mitsubishi Motors pentru America de Nord, a confirmat ediţia limitată şi a declarat că maşina va fi lansată abia în luna iunie al anului 2015. Suspensia va fi revizuită pentru o ţinută de drum mai bună iar cutia de viteze oferită standard va fi una manuală etajată în 5 trepte. Producătorul declară că schimbările vor fi esenţiale şi presupune înlocuirea a peste 2000 de piese noi.

Actualul 2015 Mitsubishi Lancer Evolution este alimentat de un motor turbo cu intercooler , în 4 cilindri care livrează 291 de cai putere la 6.500 rpm şi 300 Nm disponibili de la 4.000 rpm, obţinuţi dintr-o cilindree de 2.0 litri volum. Motorul este cuplat la o cutie manuală cu 5 trepte sau opţional la o cutie de viteze automată în 6 trepte cu dublu ambreiaj.

2015-Mitsubishi-Lancer-Evolution-2_resize

2015-Mitsubishi-Lancer-Evolution-3_resize

Comentarii