lukoil-banenr

Mitsubishi lansează noul Outlander

Mitsubishi a pregătit o nouă generaţie a modelului Outlander, care va debuta la Salonul Internaţional Auto de la Geneva. Până atunci, pentru cei nerăbdători să vadă cum va fi noul SUV, a fost arătată prima fotografie cu Outlander.

Pilot Autoexpert

Chiar dacă va avea aceleaşi dimensiuni ca versiunea existentă, noul Outlander se va distinge printr-un design mai simplu. Aceasta este noua direcţie pe care designerii au folosit-o sub genericul ″Solid – Safe – Simple″, cu scopul de a obţine forme curate. Asta este o chestie interesantă, pentru că retinele noastre nu vor fi atacate cu ornamente inutile, cu atât mai mult în cazul unei maşini care – cel puţin teoretic – ar trebui să umble pe coclauri.

Această direcţie este valabilă şi la interior, după cum spun cei de la Mitsubishi. Aici, cuvântul ″solid″ s-ar putea traduce prin materiale noi, mai plăcute la atingere şi ergonomice, iar termenul ″simplu″ – prin instrumentarul uşor lizibil şi planşa de bord concentrată pe şofer.

În Europa, noua generaţie Mitsubishi Outlander va fi lansată cu un motor pe benzină şi un pe diesel, de 2.0 litri MIVEC şi respectiv 2.2 litri MIVEC Clean Diesel. În funcţie de piaţă, model, motor şi specificaţii, va fi disponibil şi sistemul Stop/Start, iar opţional se va putea alege o cutie de viteze automată cu şase trepte. Puterea va fi distribuită printr-un sistem de tracţiune 4×4 sau 4×2.

Modelul va încerca să fie mai grijuliu cu mediul înconjurător, dar pentru acest lucru va colabora cu şoferul. Prin selectarea modului de condus prietenos cu natura, Outlander îl va informa pe cel de la volan de gradul de eficienţă al condusului din punct de vedere Eco.

După ce va fi lansat la Geneva, noua generaţie Outlander va fi disponibilă la vânzare pe piaţa europeană din această vară.

Comentarii