lukoil-banenr

Mitsubishi prezintă la Geneva conceptul viitorului L200

Mitsubishi a publicat astăzi primele fotografii oficiale ale conceptului GR-HEV. Deşi este prezentat ca un prototip hybrid care scoate în faţă posibilităţile de propulsie alternativă pe care le-a dezvoltat Mitsubishi recent, conceptul pick-up prefigurează estetic viitoarea generaţie a lui L200, pick-up-ul de serie al gamei japonezilor.

Pilot Autoexpert

Mitsubishi GR-HEV (HEV este acronim deviat din Hybrid Electric Vehicle) apare ca un pick-up modern, cu linii agresive care amintesc mai degrabă de o sportivă decât de o utilitară. Zona benei este acoperită şi trădează linii expresive şi curajoase care duc mai departe designul diferit cu care L200 şi-a bucurat clienţii în cazul generaţiei actuale.

La nivel tehnic, Mitsubishi GR-HEV Concept se prezintă alături de un sistem de propulsie diesel-hybrid care combină un motor diesel de putere ridicată cu un motor electric care are rolul de a echilibra consumul şi emisiile în acelaşi timp în care creşte uşor puterea maximă oferită în total. Cifrele oficiale nu sunt cunoscute în acest moment, singurul detaliu fiind faptul că emsiile CO2 nu vor depăşi 149 de grame/km.

Comentarii