lukoil-banenr

Mitsubishi anunţă cea de a cincea generaţie a celui mai popular model Sport Utility Truck din gama producătorului japonez de automobile. Utilitara va fi prezentă şi la Salonul Auto de la Geneva însă până atunci venim cu un teaser oficial dar şi câteva informaţii importante despre aceasta. 

FLYONE

Noul L200 promite să fie mai eficient acum graţie unui coefiecient aerodinamic îmbunătăţit dar şi a noului propulsor de 2.4 litri turbodiesel. Acesta este oferit în două modificaţii, în varianta de 154 cai putere şi 380 Nm de cuplu motor, sau 181 de cai putere şi 430 Nm respectiv.

diselok

Puterea este transmisă sistemului de tracţiune integrală permanentă, iar pentru situaţii excepţionale este prevăzută şi maneta pentru treapta inferioară. Totodată sunt disponibile sistemele adiţionale ca Active Stability & Traction Control care vine la pachet cu Trailer Stability Assist, Hill Start Assist şi Lane Departure Warning. Respectând tendinţele moderne, Mitsubishi L200 este echipat cu faruri cu bi-xenon şi lumini de zi LED.

 

Comentarii