lukoil-banenr

Mitsubishi RVR vine în Europa

Pilot Autoexpert

Mitsubishi a publicat mai multe poze cu cel mai mic SUV din gamă, un model ce foloseşte platforma tehnică furnizată de Lancer. În ceea ce priveşte designul exterior, nu trebuie să ne mire că Mitsubishi RVR este doar un amalgam de elemente preluate de la restul modelelor din gamă. Nici la partea tehnică diferenţele nu sunt mari: platforma este preluată de la modelul Lancer iar motorul de 1,8 litri pe benzină este şi el binecunoscut. Două transmisii vor fi oferite, un manuală cu 6 trepte şi transmisia CVT. Tracţiunea implicit în modul 2WD, dar versiunile de top vor avea şi tracţiune integrală . Special pentru europeni se va introduce şi o motorizare Diesel, absolut vitală pentru a avea un minim succes pentru această piaţă.

În interior nu ne aşteptăm la noutăţi foarte mari, care se regăsesc totuşi la capitolul dimensiuni: Mitsubishi RVR are o lungime de 4,3 metri, fiind un SUV compact, care se poate preta foarte bine şi în traficul urban. Comercializarea va fi globală şi va debuta în primăvara anului viitor iniţial în Japonia, pentru ca mai apoi modelul să ajungă în toată lumea, chiar şi cu motorizări diesel.

Preţurile de bază în Europa se spune că vor începe de la 15.500 de euro şi vor ajunge până la 19.900 de euro, pentru versiunea de top cu trecţiune integrală. Lansarea pe piaţa europeană se va face la Geneva 2010, iar denumirea oficială nu va fi RVR ci ASX.

 

Comentarii