lukoil-banenr

Modele noi Citroen la Salonul Auto de la Geneva 2012

Citroen prezinta în cadrul Salonului Auto de la Geneva editia 2012, noua sa gama premium, alaturi de câteva modele speciale si inovatii tehnologice.

Pilot Autoexpert

Linia DS se bucura de un succes rasunator, cu peste 180.000 de vehicule vândute la nivel mondial. Aceasta continua cu DS5 Hybrid4, primul diesel hibrid al marcii Citroen, cu noi versiuni cu stil, Citroen DS4 si DS5 Paris Rendez-Vous, noul DS3 Racing S. Loeb, alaturi de DS4 Racing Concept. În plus, pentru a sarbatori linia DS, Citroen a lansat de curând, în Franta, un club dedicat clientilor, numit Citroen DS Privilege.

Noul SUV compact Citroen C4 AIRCROSS se aliniaza perfect strategiei de pozitionare premium a marcii, o abordare care este sustinuta si de prezentarea noilor modele precum Citroen C3 Red Block, modelul Citroen C1 facelift si Citroen Berlingo Multispace facelift.

Citroen a reusit reducerea emisiilor de CO2 în medie cu 5 g/km prin tehnologiile e-HDi micro-hybrid, full-electric si full hybrid diesel. Prin noua oferta C-Zero, segmentul masinilor electrice devine mai accesibil.

Marca a dezvoltat solutii de mobilitate cu aplicatii în viata reala precum Citroen eTouch, un sistem care poate salva vieti, disponibil pe majoritatea modelelor gamei, si Citroen MULTICITY, un pachet de servicii care faciliteaza orice calatorie. Citroen MULTICITY, serviciu care a atras peste 1.5 milioane de vizitatori într-un singur an, este deja disponibil în Franta si urmeaza sa fie lansat în Germania în urmatoarele saptamâni. Gama de servicii oferite va fi extinsa curând cu servicii care permit calatoria în comun, precum si utilizarea în comun a vehiculelor pentru a reduce costurile.

Alaturi de aceste solutii inovatoare, Citroen continua cercetarea sa în domeniul mobilitatii si deschide noi cai de explorare. Multumita experientei „Creative Technologie”, marca a creat concept car-ul Tubik, un vehicul high-end dedicat transportului de persoane.

Comentarii