Imagine simbol
lukoil-banenr

Un oficial german din cadrul Ministerului Federal German al Afacerilor Economice şi Energetice, aflat în R. Moldova în vizită oficială, a nimerit într-un accident rutier, la data 15 mai, scrie redacţia deschide.md.

Pilot Autoexpert

Potrivit jurnaliştilor de la Deschide, bărbatul a fost lovit de o mașină în timp ce se deplasa pe trotuar. Procuratura municipiului Chişinău a început urmărirea penală în urma accidentului rutier care a avut loc pe str. N. Iorga din Capitală. Potrivit materialelor cauzei, la 15.05.217, o femeie, care se afla la volanul unui automobil de model „Jaguar”, în apropierea liceului teoretic „Prometeu”, din neatenție a lovit un pieton care se deplasa pe trotuar!

Victima s-a dovedit a fi un oficial german din cadrul Ministerului Federal German al Afacerilor Economice şi Energetice, aflat în R. Moldova într-o vizită oficială. În rezultatul impactului, victimei i-a fost cauzată o fractură şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, este menționat într-un comunicat de presă al Procuraturii Generale.

Dacă va fi recunoscută vinovată de cele comise, femeia riscă o pedeapsă penală de până la 3 ani închisoare, se arată în ştire.

Comentarii