lukoil-banenr

Peste 122.690 de poliţe de asigurări Cartea Verde au fost vândute clienţilor de către companiile de asigurăi din ţara noastră, în primile şase luni ale anului 2016. Calculat în bani, suma totală se ridică la circa 130 milioane de lei, însă tot în această perioadă, au avut de plătit şi daune în mărime de circa 46 milioane de lei, scrie xprimm.md.

Pilot Autoexpert

Până la urmă, un calcul simplu arată că îţi mai rămân vreo câteva zeci de milioane de lei pentru alte cheltuieli şi chiar pentru un profit. Mai ales că o poliţă de asigurare CV costă în jur de 35 de euro (de la caz la caz) pentru numai 15 zile de aflare în afara ţării. Potrivit Biroului Naţional al Asiguratorilor Auto, s-a înregistrat o creştere a vânzărilor cu până la 11%, comparativ cu anul 2015.

Vorbind despre concurenţa în rândul companiilor de asigurări locale, cele mai multe poliţe Carte Verde au fost livrate de către Moldasig, urmată de Alliance Group, Donaris VIG, Klassika Asigurări şi Grawe Carat Asigurări. Iar pe partea de despăgubiri şi bani achitaţi clienţilor, în top se înscriu companii ca ASITO, Moldasig, Donaris VIG, Alliance Group şi Klassika Asigurări.

tabel_md2_8august2016 tabel_md3_8august2016 tabel_stire_md_8august2016

Comentarii