lukoil-banenr

Persoanele implicate în traficul rutier continuă să nu respecte regulamentul circulației rutiere pe drumurile locale și naționale. Numai în primele patru zile ale lunii mai 2014, agenții rutieri au întocmit sute de procese verbale pentru nerespectarea Codului Rutier.

Pilot Autoexpert

Conforma datelor oferite de INP, în primele patru zile ale lunii mai, 762 de conducători auto au fost documentați pentru depăşirea vitezei de circulaţie stabilită, iar 54 de motocicliști pentru conducerea unităților de transport în lipsa permisului de conducere,191 de pietoni pentru încălcarea regulilor de circulaţie, 16 șoferi documentați pentru nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră şi de acordare a priorităţii de trecere, iar alți 87 de șoferi au fost suspectați de conducerea vehiculelor în stare de ebrietate.

Inspectoratul Național de Patrulare își intensifică activitățile de prevenire a încălcărilor Regulamentului circulației rutiere prin cadrul operațiunilor ”Viteza”, ”Pietonul”, ”Motociclistul”, ”Autobuzul”. În această ordine de idei, Inspectoratul Național de Patrulare recomandă participanților la trafic să respecte întocmai cerințele Regulamentului circulației rutiere pentru evitarea evenimentelor tragice pe drumurile din țară.

Comentarii