lukoil-banenr

MP4-12C Singapore Grand Prix Edition

Noul studiu de design P1 de la McLaren, întruchiparea modernă a modelului F1, a devenit tema celei mai importante discuţii din aceste zile, dar britanicii mai au un model nou care va fi prezentat în timpul Grand Prix-ul din Singapore în acest week-end.

Pilot Autoexpert

Noul supercar este o serie limitată a modelului MP4-12C denumită „SGP Edition” care va fi construită doar în trei exemple, fiecare purtând o etichetă de preţ de 1280000 de dolari SUA sau aproximativ € 800.000. Chiar dacă s-ar părea că este o sumedenie de bani, cei de la departamentul TeamSpeed au raportat că două maşini au fost deja comandate.

Din foarte puţine detalii şi o unică poză disponibile la moment cu MP4-12C „SGP Edition”, ştim că a fost proiectat şi construit de către departamentul McLaren Special Operations (MSO), responsabil, de fapt, şi de crearea unicului supercar McLaren X-1.

Modelele din ediţia specială sunt redate în două tonuri de culoare tematică, negru şi roşu, al echipei Vodafone McLaren Mercedes F1 şi vin cu un set de jante diferit plus un nou spoiler frontal.

Comentarii