lukoil-banenr

Murciélago LP670-4 SV, modificat de PUR Wheels

În ciuda faptului că în ultima vreme am dat peste un Gallardo modificat parcă pentru un Power Ranger, un Diablo pe gustul celui mai mare fan ABBA din Japonia și un Murciélago deprins dintr-un film semnat de George Lucas, Lamborghini-ul modificat despre care vom vorbi astăzi sigur îți va atrage atenția într-un mod mai plăcut decât tuningelile enumerate anterior.

Pilot Autoexpert

Noua creație a tunerului american PUR Wheels a fost botezată Setaro, iar după cum poți observa din pozele de mai sus și de mai jos, aceasta este de fapt un exemplar interesant modificat al celui mai hardcore Lamborghini Murciélago produs în toți cei 10 ani de producție ai supercarului italian.

Cu toate că restul de 349 de exemplare LP670-4 SuperVeloce nu arată deloc rău în formă standard, cel care a căzut în mâinile americanilor de la PUR Wheels arată mai extravagant și dramatic decât frații săi. Jantele negre cu aspect mat contrastează perfect cu vopseaua camelon cu reflexe verzi-rozalii care îmbracă caroseria acestui taur din Sant’Agata.

În privința pieselor uleioase, cei de la PUR Wheels au decis că cei 670 de cai putere oferiți din fabrică de agregatul V12 de 6,5 litri își fac treaba cu vârf și îndesat, iar viteza maximă de 341km/h și sprintul de 3,2 secunde de la 0 la 100km/h sunt îndeajuns de impresionante până și pentru al nostru Stig.

Comentarii