lukoil-banenr

Mustang GT 500 „Eleanor” s-a vândut pentru un milion de dolari

Puţini sunt cei care să nu ţină minte urmăririle din filmul „Gone in 60 seconds”, cu Nicholas Cage. Vedeta acelor scene a fost celebrul Ford Mustang GT 500 din 1967, Eleanor.

Pilot Autoexpert

Acestea fiind spuse, nu are cum să ne mire interesul pe care la stârnit anunţul licitării ei în cadrul unui eveniment recent din Indianapolis, SUA. Maşina, creată cu ajutorul Cinema Vehicle Services şi al carosierului american Chip Foose, a atras atenţia mai multor colecţionari, care au licitat intens.

Vedeta filmului din 2000 a reuşit să adune nu mai puţin de un milion de dolari week-end-ul trecut. Un preţ pe măsură pentru un muscle-car renumit ce ascunde sub capotă un motor V8 de 5.7 litri, capabil să genereze 400 de cai putere. Norocosul client se va putea lăuda şi cu o cutie manuală cu patru rapoarte, jante de 17 inch cu pneuri de performanţă Goodyear, o suspensie coborâtă şi lumini adiţionale montate în partea frontală, precum şi cu un certificat care atestă autenticitatea şi o plachetă cu seria de identificare.

Comentarii