lukoil-banenr

Nava amiral Bentley devine şi mai superbă

Bentley Mulsanne va primi o versiune actualizată la Salonul Auto de la Geneva. Modelul 2014 a lui Mulsanne a fost revizuită la interior şi este disponibilă alături de mai multe nuanţe de culoare. Lista de nuanţe pentru interiorul din piele are trei elemente noi, iar habitaclul se laudă cu noi spaţii de depozitare, care pot găzdui smartphone-uri sau alte gadget-uri. Versiunea Comfort Specification, care oferă tetiere spate speciale, suporturi speciale pentru picioarele pasagerilro din spate şi un set de perne speciale dedicate banchetei din spate.

Pilot Autoexpert

Modificările aplicate lui Mulsanne au scopul de a face modelul mai atrăgător pentru pieţele emergente şi pentru a-l face mai confortabil la călătoriile mai lungi. Versiunea Entertainment Specification a lui Mulsanne integrează un sistem audio Naim, echipat cu un hard-disk de 20 GB, DVD player, două LCD-uri de opt inch în tetiere, măsuţe integrate în partea din spate a scaunelor din faţă, tastaturi wireless pentru iPad şi două suporturi dedicate pentru iPad integrate respectivele măsuţe.

Deoarece luxul este dus la superlativ, specialiştii de la Bentley oferă şi un set de bagaje Mulsanne care include două valize de dimensiuni mari, două valize de dimensiuni mici şi două valize pliabile – toate realizate la comandă, putând fi comandate în diferite nuanţe, cu diferite inscripţii sau cu o broderie specială.

Cu ocazia prezentării modelului Mulsanne actualizat, compania britaneză oferă şi un set de imagini noi plus un filmuleţ în care rolul principal îl joacă renumitul actor Jackie Chan.

Comentarii