lukoil-banenr

Nissan 370Z de 504 CP, modificat la cererea fanilor

Filmul The Fast and the Furious din 2001 a dăruit omenirii multe cadouri: un script captivant, freza lui Paul Walker, caracterul arțăgos al lui Vin Diesel și, desigur, o Supra de un portocaliu aprins.

Pilot Autoexpert

Cu toate că filmul nu a reușit să-l demonteze pe Citizen Kane de pe prima poziție a topului Celor Mai Bune filme Din Toate Timpurile, a dinamizat fenomenul de tuning al mașinilor japoneze. Și Nissan s-a hotărât să intre în scenă. Iată un 370Z construit de fani.

Acum câteva luni, Nissan a angajat în discuție fanii de pe Facebook și i-a întrebat cum le-ar plăcea să modifice un 370Z. Motorul, suspensia și designul au fost toate supuse la vot, iar rezultatul este monstrul gri mat pe care îl vezi aici.

Nissan SUA – prin intermediul Nismo – a publicat o serie de clipuri în care ne arată procesul de tuning și ipostaza finală, iar ce trebuie să știi sunt următoarele: are două turbosuflante Greddy montate motorului V6 de 3,7 litri care duc puterea nominală la peste 500 de cai-putere, un kit de evacuare sport, suspensii reglabile KW și niște frâne monstruoase.

Fanii au adăugat o vopsea gri mat, jante din aliaj și câteva bunătăți pe la interior.

Comentarii