lukoil-banenr

Pe lângă modificările implicate de facelift-ul dezvelit la Geneva, vârful gamei Juke prezintă un motor de 218 CP, cu 18 CP mai puternic decât cel al versiunii anterioare, un cuplu maximă mărit cu 30 Nm pentru versiunea cu transmisie manuală, alături de numeroase modificări în favoarea creşterii manevrabilităţii. Aici ne referim la o structură a caroseriei întărită, numeroase optimizări aplicate suspensiei şi direcţiei pentru a-l face pe Juke Nismo RS mai rapid pe viraje şi la un sistem de frânare sport, care să completeze sistemul de evacuare care a devenit mai puternic în materie de decibeli.

Pilot Autoexpert

Transmisia CVT are acum opt trepte, care pot fi controlate manual folosind levierul schimbătorului sau padelele de pe volan.

nissan_juke_nismo_rs_11

La interior, clienţii au la dispoziție scaune scoică Recaro, care pot înlocui scaunele sport Nismo oferite în standard pentru această versiune. Modelul prezintă și numeroase ornamente inscripţionate Nismo. Schimbările din gama Juke se găsesc şi la bordul lui Juke Nismo RS: portbagajul are o capacitate mai mare în cazul versiunilor cu tracţiune faţă, datorită unei reconfigurări subtile a interiorului, iar flexibilitatea spaţiului de încărcare a crescut datorită formatului cu fund dublu şi banchetă spate rabatabilă.

Nissan Juke Nismo RS este disponibil acum în compania a trei nuanţe exterioare: White Pearl, Black Metallic şi Silver Grey. Verisunea precedentă putea fi comandată doar cu două nuanțe, iar interiorul continuă să fie decorat în negru şi cu accente Nismo.

2014 Nissan Juke Nismo RS facelift 2

2014 Nissan Juke Nismo RS facelift 9

2014 Nissan Juke Nismo RS facelift 8

2014 Nissan Juke Nismo RS facelift 3

2014 Nissan Juke Nismo RS facelift 5

2014 Nissan Juke Nismo RS facelift 6

2014 Nissan Juke Nismo RS facelift 7

Comentarii