lukoil-banenr

Nissan caută 100 de cumpărători interesaţi de noua ediţie specială GT-R Midnight Opal

Pilot Autoexpert

Despre culoarea Midnight Opal, “vinovata” creării respectivei ediţii a godzillei Nissan GT-R, oficialii japonezi spun că, fiecare strat a fost aplicat manual, rezultatul fiind unul absolut spectaculos. În funcţie de unghiul în care cade lumina, caroseria pare a fi vopsită în două culori.

Iar pentru a oferi şi mai multe picanterii menite să scoată în evidenţă ediţia GT-R Midnight Opal, noul supercar vine în compania unui eleron din fibră de carbon menit să aducă un plus de forţă de apăsare, precum şi un set de jante Hyper Titanium.

Sub capotă însă, totul a rămas neschimbat – ediţia specială a lui Godzilla dispune de unitatea twin-turbo V6 de 3.8 litri capabilă să dezvolte 545 de cai putere. Nissan nu a făcut publice datele referitoare la preţul noii ediţii, însă, dacă luăm în considerente exclusivitatea sa, putem fi siguri că, cei 100 de doritori de a cumpăra acest model vor trebui să scoată în plus încă cel puţin câteva zeci de mii de euro (versiunea standart costă aproximativ 100 mii de euro, în dependenţă de regiunea unde este achiziţionat).

Comentarii